آشنایی با برترین کارخانه تولید زغال صنعتی در ایران
امروزه با توجه به شرایط اقتصادی که در ایران به وجود آمده است، بسیاری از افراد به دنبال سرمایه گذاری در کسب و کار هایی می باشند که سود بالایی داشته باشد. جالب است بدانید که درآمد تولید زغال صنعتی و فشرده سود بالایی دارد. در واقع می توان گفت که سرمایه گذاری در تولید زغال صنعتی، فشرده، لیمو و … بهترین و مناسب ترین فرصت برای سرمایه گذاران می باشد.
ما در این محتوا قصد داریم برترین کارخانه تولید زغال صنعتی در ایران را به شما سروران گرامی معرفی نماییم.
جهت مطالعه محتوای ذیل با ما همراه باشید.
راه اندازی خط تولید زغال به چه تجهیزاتی نیاز دارد؟
اگر تصمیم دارید که در تولید خط تولید زغال صنعتی سرمایه گذاری کنید و به سود بالا برسید، باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که به سود رسیدن در این شغل مستلزم تولید زغال با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات مناسب امکان پذیر می باشد.
راه اندازی خط تولید زغال صنعتی به تجهیزات متفاوتی نیاز دارد که در قسمت زیر به آن ها اشاره کرده ایم:
اکسترودر
یکی از مهم ترین دستگاه ها برای راه اندازی خط تولید زغال، اکسترودر می باشد. تولید بریکت با مرغوبیت بالا، مطلوب یا ضعیف از عملکرد دستگاه اکسترودر می باشد. نوین ابتکار صنعت ( برترین کارخانه تولید زغال صنعتی در ایران ) با طراحی و تولید انواع دستگاه اکسترودر با قدرت و مهارت بالا، توانسته از رقبای قدر خود سبقت گرفته و تحولی عظیم را در عرصه راه اندازی خط تولید زغال ایجاد نماید.
کوره
به طور کلی کوره های تولید زغال صنعتی به دو نوع سنتی و صنعتی تقسیم می شوند. کوره تولید زغال سنتی که از قدیم مورد استفاده انسان ها قرار گرفته است با استفاده از سیمان یا آهک در دل زمین ساخته می شوند و زغال ها تحت حرارت به روش سنتی تولید می شوند.
اما در روش صنعتی که با سرعت بالایی نیز همراه است، چوب ها با سرعت بالا به زغال تبدیل می شوند. کوره صنعتی زغال نسبت به کوره سنتی قیمت بالاتری دارد. اما مزایای بسیار زیادی نسبت به این کوره دارد.
خشک کن و سرند
دستگاه سرند دستگاهی است که خاک اره و خاک زغال خالص را از دیگر مواد زائد جدا کرده و مواد اصلی و خالص را برای ترکیب با یکدیگر مورد استفاده قرار می دهد. روش ساخت و تولید زغال نیز به این صورت است که در ابتدا خاک زغال و خاک اره سرند می شوند. چرا که در بین این مواد ناخالصی و ضایعات وجود دارند که حتماً باید از مواد اصلی جدا شوند.
سپس در مرحله بعد خاک اره و خاک زغال با دستگاه بالا برنده به دستگاه مخلوط کننده (میکسر) منتقل شده و در زمان مشخص با هم ترکیب می شوند. در این مرحله موادی چون تخمیر کننده و آب باید به آن ها افزوده شود که این عملیات در دستگاه همزن انجام می گیرد.
پس از میکس شدن، مواد به اکسترودر منتقل شده و عملیات قالب گیری و فشرده سازی صورت می گیرد. پس از تولید، بریکت ها به دستگاه خشک کن انتقال می یابند و در آنجا رطوبت آن ها کاملاً گرفته شده و در کوره پخته می شوند. سپس در انتها پس از سرد شدن آماده انتقال به بازار فروش هستند.
مزایای تولید زغال صنعتی و فشرده
- یکی از مهم ترین مزایای تولید زغال صنعتی و فشرده، در دسترس بودن مواد اولیه است. همانطور که می دانید خاک اره در تمامی کارگاه های مبل سازی به وفور یافت می شود.
- راه اندازی خط تولید زغال صنعتی، صدمه ای به جنگل ها وارد نمی کند و موجب قطع درختان نمی شود.
- از دیگر مزایای راه اندازی خط تولید زغال صنعتی این است که برای راه اندازی خط تولید زغال به مدرک آکادمیک یا تخصص خاصی نیاز نیست. فقط باید تجهیزات مورد نیاز و هزینه راه اندازی خط تولید زغال صنعتی را بشناسید. همچنین باید از مشکلاتی که ممکن است اتفاق بیافتد نیز آگاهی یابید.
- ماندگاری حرارت در زغال صنعتی و فشرده نسبت به زغال های سنتی بالاست و زغال های صنعتی و فشرده گرما را بیشتر در خود نگه می دارد.
- لازم به ذکر است که زغال صنعتی و فشرده دود و بوی کم تری در حین سوختن تولید می کند.
شرایط راه اندازی برترین کارخانه تولید زغال صنعتی در ایران
از جمله شرایط راه اندازی برترین کارخانه تولید زغال صنعتی در ایران می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
۱- سوله (کارگاه تولید زغال) خارج از بافت شهری باشد:
افراد باید برای راه اندازی خط تولید زغال به دنبال کارگاه یا سوله ای باشند که خارج از بافت شهری می باشد. چرا که دستگاه های تولید زغال صنعتی یا فشرده دارای آلایندگی بوده و سبب آسیب به محیط زیست می شود.
از این رو ممکن است که ماموران محیط زیست از تولید شما جلوگیری کنند. همچنین ممکن است که همسایه ها از شما شاکی شوند و بر علیه شما شکایت کنند.
۲- زیر ساخت های حمل و نقل باید وجود داشته باشد:
هنگام خرید و یا اجاره سوله مورد نظر خود حتماً دقت کنید که زیر ساخت های لازم برای راه اندازی حمل و نقل وجود داشته باشد. چرا که شما از زمانی که بخواهید دستگاه ها و متریال خود را وارد سوله کنید به یک مسیر هموار جهت رسیدن به سوله دارید. همچنین به طور کلی حداقل هفته ای یکبار نیاز دارید که مواد اولیه را برای خط تولید خود فراهم کنید. حمل این مواد توسط نیسان و یا خاور انجام می شود. همچنین پس از فروش محصولاتتان، این محصولات برای رسیدن به بازار نیاز به مسیری هموار دارد.
۳- سوله تولید زغال دارای گاز صنعتی (فشار قوی) باشد:
یکی از مهم ترین نکات هنگام راه اندازی خط تولید زغال این است که سوله مورد نظرتان دارای گاز صنعتی باشد. چرا که در صنعت تولید زغال صنعتی از مشعل گازیه ۳ الی ۵ استفاده می شود. این مشعل اگر با گاز شهری (گاز خانگی) روشن شود قدرت بسیار پایینی دارد و سبب افت کیفیت زغال تولید شده می شود. همچنین اگرم بخواهید با گازوئیل کار کنید هزینه و مشکلات به مراتب بیشتری خواهید داشت.
۴- برق ۳ فاز با حداقل ۵۰ آمپر برق برای راه اندازی خط تولید زغال:
حتماً مطمئن شوید که برق ساله تان فاز است و حداقل ۵۰ آمپر برق داشته باشد. چرا که تمامی اجزای خط تولید زغال دارای موتور الکتریکی می باشد. از این رو مشکلی در برق رسانی رخ دهد کم ترین ضرر وارد شده این است که خط تولید زغال در خاموشی فرو می رود. البته این خوشبینانه ترین حالت می باشد. چرا که امکان آسیب به دستگاه ها بالا است.
۵- سوله دارای حداقل ۲۰۰ متر محیط با سقف پوشیده باشد :
مطمئن شوید که سوله دارای حداقل ۲۰۰ متر محیط مسقف باشد. چرا که باید خط تولید زغال صنعتی زیر این سقف جا بگیرد تا از آسیب ها طبیعی همچون باد و بارون در امان باشد. همچنین شما نیاز به فضایی برای دپوی (انبار) مواد اولیه (خاک اره، پوست گردو، خاک زغال) و زغال های تولید شده دارید.
۶- سقف سوله بلند تر از ۴ متر باشد:
دقت داشته باشید که اگر سوله مورد نظرتان سقف کوتاهی داشته باشد، اجزای بلند خط تولید زغال صنعتی همچون (سیکلون) در آن جا نمی شود. همچنین هنگامی که شما مواد اولیه (خاک اره، پوست گردو، خاک زغال) سفارش دهید وسیله نقلیه حامل آن ها نمی تواند وارد سوله شود. از این رو مجبورید مواد اولیه را به سختی و در خارج از سوله خارج کنید.
سخن پایانی
نوین ابتکار صنعت برترین کارخانه تولید زغال صنعتی در ایران می باشد. این مجموعه با بکارگیری نیروی متخصص و مجرب توانسته است موفق به کسب جایگاه برترین کارخانه تولید زغال صنعتی در ایران شود.
لازم به ذکر است که شرکت با استفاده از متریال با کیفیت و دستگاه های پیشرفته تولید انواع زغال را انجام می دهد. از این رو شما می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان برای راه اندازی خط تولید زغال با مشاوران ما در ارتباط باشید.
با تشکر از همراهی شما سروران گرامی
تحریریه نوین ابتکار صنعت
اطلاعات تماس و آدرس نوین ابتکار صنعت
آدرس دفتر مرکزی :
تهران – اتوبان رجائی جنوب – بعد از پل ۶۰ متری شور آباد – نرسیده به جاده واوان – پلاک ۷۳
مشاوره رایگان با کارشناسان ما جهت آشنایی با برترین کارخانه تولید زغال صنعتی در ایران
آدرس کارخانه نوین ابتکار صنعت :
تهران – کهریزک – بعد از پل ۶۰ متری شورآباد – جنب پست بانک – پلاک ۷۳
موقعیت کارخانه نوین ابتکار در نقشه گوگل
بدون دیدگاه